De Brabantse blik: versterking van het inwonersperspectief & participatie

Op woensdag 29 november organiseren we een (kosteloze) bijeenkomst voor gemeenten in Noord-Brabant. De focus ligt deze middag op participatie en inwonersperspectief

Met elkaar gaan verschillende gemeenten in gesprek, waarbij praktische kennis en initiatieven zullen worden samengebracht. Wat je mee naar huis neemt is naast inspiratie dus ook praktische kennis waarmee je mórgen aan de slag kunt. We zullen deze dag – n.a.v. de verkiezingen – ook inhaken op de trends en verwachtingen voor de komende vier jaar en input ophalen voor een brief aan de formateur over de Brabantse blik op participatie.

PS. We zijn ook nog op zoek naar goede voorbeelden uit Brabant om andere Brabantse gemeenten te inspireren. Heb jij een goed of leerzaam voorbeeld vanuit jouw gemeente op het gebied van participatie? We geven hier graag een podium aan, dus laat het ons weten.

Meld je aan via het onderstaande formulier!

Per gemeente is er plek voor twee deelnemers, bijv. programmamedewerkers, projectleiders of beleidsmedewerkers op het gebied van participatie. Deze personen dienen zich beiden apart aan te melden via dit formulier.