Werken bij de Bruggenbouwers

Bij de Bruggenbouwers werken we volgens het principe ‘practice what you preach‘. We werken vanuit respect en empathie, tegelijkertijd proberen we korte lijntjes, directe communicatie en daadkracht te stimuleren. Met aandacht voor ieders unieke bijdrage benaderen wij problematiek vanuit verschillende invalshoeken en proberen wij tot een gepaste aanpak te komen voor elke uitdaging. Dit alles om ambtenaren en bestuurders te helpen de kloof met burgers te overbruggen.

Onderschrijf jij deze ambitie en wil jij binnen een kleinschalig team werken waarbij aandacht is voor jouw professionele en persoonlijke leerdoelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Kijk hieronder of er een vacature staat die bij jou past.

De maatschappij verandert enorm. Overheden worstelen met hun rol hierin. Aan ons om hier verandering in te brengen.

We zoeken een stagiair(e) die mee wil draaien in de dagelijkse activiteiten en die de dynamische omgeving van een start-up fijn vindt. Je krijgt in overleg een specifieke opdracht. Denk hierbij aan de organisatie van een event, het maken van een impact-dashboard, de marketing-communicatie van ons bedrijf, het onderzoeken van een ‘best practice’ waarin een overheid burgers en ondernemers écht heeft weten te bedienen of het creëren van een video, animatie of artikel vanuit jouw expertise en ervaringen. Jouw ideeën zijn hier van harte welkom.

Klinkt dit als een goede uitdaging voor jou? Solliciteer dan hier!

Ben jij een zzp’er en wil jij ook overheden helpen de verbinding met de samenleving te herstellen?

De Bruggenbouwers groeien en dat betekent dat we soms handen tekort hebben. We zijn daarom op zoek naar zzp’ers of mensen die zzp’er willen worden voor onze nieuwe zzp pool. Als er dan een opdracht voorbijkomt, kijken we samen of die matcht. We zoeken zowel starters als mensen met ervaring. Belangrijkste is dat je relevante kennis hebt voor het veranderkundige vraagstuk waar overheden voor staan. Het werk bestaat vooral uit praktisch, hands-on, overheden helpen hun werk zo te doen dat het beter aansluit bij maatschappelijke behoeften en gaandeweg de interne organisatie verbeteren. 

Denk je dat je iets voor ons kunt betekenen? We komen graag met je in gesprek. 

De Bruggenbouwers is een start-up die zich richt op het overbruggen van de kloof tussen burgers, ondernemers en overheid. Dit doen we door onderzoek, maar ook door het aanbieden van praktische diensten aan overheden. Vanuit deze wetenschappelijke kennis en praktijkervaring adviseren we overheden en bieden we praktische ondersteuning in bijv. het implementeren van het inwonersperspectief in overheidsorganisaties, maar ook bij (internationale) interbestuurlijke samenwerking.  

Zie je geen passende vacature, maar heb je wel affiniteit met dit onderwerp? Stuur je CV met een beknopte motivatie naar info@debruggenbouwers.eu of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie.